SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Köp prisvärda kvalitetsprodukter och stötta ditt lag

Nu kan du handla heminredning, kläder och andra användbara produkter och samtidigt stötta ditt lag eller förening genom att göra ditt köp via Åhus Handboll.

 

Nedan finns exempel med urval och länkar till våra lags olika erbjudanden. 

 

Vi tackar för ditt stöd!
Åhus Handboll

Intersport

Säsongens kollektion träningskläder hittar du att beställa här: webbshopen

 

Kollektionen är ett samarbete mellan Åhus Handboll, CRAFT och Intersport i Härlöv.

När du handlar via vår webshop, stödjer du även Åhus Handboll med en del av summan som går tillbaka till föreningen. 

Glöm inte att ange "Åhus Handboll" när du handlar för rabatt,

 

Logga ingår i priset, initialer går att få till en kostnad

 

Inhandlade produkter hämtas ut på Intersport i Härlöv, se gärna igenom din beställning för att säkerställa att storlekar och annat stämmer. Det går även att prova kollektionen i butiken innan beställning. 

 

 

Medlemserbjudande

Våra medlemmar i Åhus Handboll har 20 % rabatt på handbollsskor, 15 % på joggingskor och 15 % på handbolls tillbehör när du handlar på Intersport Härlöv. (Rabatten gäller på ordinarie pris)

 

Intersport i Härlöv är vår officiella sport leverantör, vår förening och enskilda lag ska genomföra sina inköp av spelar utrustning som representanter för Åhus Handboll. 

 

Ravelli

Ravelli -Kläder och produkter för hemmet

 

Hitta dina favoriter, välj lag att stötta, ta emot din leverans och njut av produkter i hög kvalité med omtanke om både människa och natur.
Ditt bidrag möjliggör gemenskap och utveckling för våra barn och ungdomar i deras handbollsutövande och som individer.

 

"PRISVÄRDA KVALITETSPRODUKTER!

RAVELLI skall förknippas med GLÄDJE – GEMENSKAP – TILLSAMMANS i alla lägen. RAVELLI investerar i barnen som är vår framtid och vår största resurs. Barnens resa genom livet skall bli en minnesrik oförglömlig positiv färd. Minnen barnen i sin tur kan återberätta till deras barn. Vi på RAVELLI kan ge barnen verktygen, möjligheten att få uppleva den fantastiska resan, från att var barn till att bli vuxen. Alla köp som görs via RAVELLI, bidrar till att inga barn lämnas hemma. Alla får vara med!

Det är viktigt att vi samarbetar med rätt leverantörer. Därför är de noggrant utvalda för att erbjuda produkter som håller under många år."

 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten