SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Profilkläder 2022/23

Åhus Handboll är glada att kunna presentera säsongens nya kollektion av profilkläder från CRAFT i samarbete med Intersport Härlöv. 

När du köper profilkläder stödjer du även Åhus Handboll genom att en del av köpesumman går tillbaka till föreningen.

 

Var alltid noga med att uppge att du tillhör Åhus Handboll så att du får reducerat pris och viss återbäring till föreningen!

 

Nytt för i år är att kostnaden för föreningslogga och föreningsnamn för Åhus Handbolls medlemmar är borttagen, detta har möjliggjorts genom ett samarbete mellan Åhus Handboll, sponsorer och Intersport.

Precis som tidigare finns möjligheten att lägga till initialer om man önskar.

OBS Vid uthämtning av era varor på Intersport uppmanar vi er att öppna paketet i affären då det i enstaka fall kan förekomma att det saknas klubblogga (har förekommit i de fall initialer ej är beställt som tillval). Intersport arbetar med att åtgärda felet.

 

Utprovning av kläder/storlek sker på Intersport Härlöv och smidigaste beställningen görs direkt i webbshopen

 

Uthämtning av dina profilkläder sker på Intersport Härlöv och meddelande ges via sms. (Öppet köp/byte gäller ej på tryckta plagg med initialer)

Är produkten ej möjlig att beställa så saknas produkten på vårt lager, för leveransbesked kontakta Intersport Härlöv.

 

Rabatt på skor!

Du vet väl om att Du som medlem i Åhus Handboll har 20 % rabatt på handbollsskor, 15 % på joggingskor och 15 % på handbollstillbehör på INTERSPORT HÄRLÖV, (Rabatten gäller på ordinarie pris).

 

Intersport är Åhus Handbolls oficiella sportleverantör och genom Intersport gör både föreningen och enskilda lag alla sina inköp av kläder (matchkläder, ledarkläder, profilkläder och lagkläder). 

 

Åhus Handbolls namn eller logga får inte förekomma på några andra kläder, vid frågor kontakta marknad@ahushandboll.com 

 

Sponsorer som vill synas på föreningens kläder kontaktar med fördel marknadsteamet på adressen ovan.

 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten