SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Flickor 2013 (F10)
Bli medlem i Åhus Handboll
Bli medlem här!
Välkommen till Åhus Handboll och flickor födda 2013 (F9)
Vi tränar i Sånnahallen:
  • Tisdagar klockan 16.30-18.00 i A-hallen 
  • Fredagar klockan 18.00-19.00 i B-hallen 
Alla flickor födda 2013 är varmt välkomna till våra träningar.
Vi har full förståelse för att barn i den här åldern har olika aktiviteter som i vissa fall krockar med någon av träningstiderna, då går det givetvis bra att meddela detta i den kallelse som skickas ut inför träning och match.
 
Vi som tränar och leder laget heter David Boere och Mikaela Dhyring. Vi har båda en stor kärlek till sporten och har själva spelat handboll i många år, glädje och gemenskap är vårt motto.
 
Vi tränar tillsammans två dagar i veckan och är just nu 18 tjejer födda 2013 som tränar och spelar tillsammans.
Information om seriespel för barn hittas här
 
På träningarna fokuserar vi på att lära känna varandra, att ha roligt tillsammans som lag och att uppmuntra aktivitet med och utan boll. 
 
Vi ses i hallen!
Mickan och David
 
Julavslutning på kvällens träning
2022-12-20 12:32

Hej alla spelare och föräldrar!

Nu är det snart dags att äta köttbullar, dansa runt träd och källsortera presentpapper. Som vi längtar :)

 

Med tanke på julafton och nyårsaftson som infaller under våra träningsdagar, kommer vi att passa på med ett kort juluppehåll från träningar och avslutar ikväll säongens fantastiska insatser med en julfika tillsammans med tjejerna samt en julklapp från klubben (vattenflaska). 

 

Med tanke på stundande släkt- och vänsammankomster väljer vi att hålla gruppen sluten från eventuella virus så gott vi kan ikväll och avslutar med endast laget, i januari när vi startar upp igen vill vi däremot bjuda in till en traditionsenlig Föräldraträning. Vi tänker oss en lördagsträning med spelare, föräldrar och eventuella syskon (såklart en o annan mormor, kusin eller andra supportrar om så önskas) den 14 januari klockan 9.30-11.00, varmt välkomna.

 

Första träningen efter jul är alltså lördagsträningen den 14 januari

 

22 december klockan 21-00 är det nattfotboll i Sånnahallen där Cindys mamma och David ställer upp som "Trygga vuxna" tillsammans med arrangörer, det behvs en vuxen till så om någon mer kan tänka sig att ställa upp vore det magiskt, vi får i och med detta 1500:- till vår lagkassa :)

 

9-15 januari bemannar vi fiket i Sånnahallen, för bemanning och instruktioner, se Dokument och Fiket för detta. (Ha även lite koll på kalendern på ahushandboll.com för eventuella ändringar)

 

20 januari är det inspring med A-laget för vårt gäng, så otroligt uppskattat både från tjejerna och laget som ska spela, vi har fått många fina kommentarer (och bilder, tack Julia -se vår Instagramsida åhushandbollf2013) från A-lagsspelare, deras ledare, funktionärer och publik, kul! (Glöm inte att svara på kallelsen så att vi vet om vi blir tillräckligt många eller i god tid behöver fråga andra åldersgrupper)

 

21 januari arrangerar vi sammandrag i Sånnahallen (se Dokument för bemanning som matchvärd) Mer info om speltider, grupper och annat spännande kommer när det närmar sig.

 

Försäljning till lagkassan
Vi har fått en unik möjlighet genom Stolt Scandinavia (Oktan Design) att sälja rengöringsprodukter för att tjäna ihop pengar till vår lagkassa. Separat utskick kommer kring upplägg och i skrivande stund har vi efter fina insatser på torget under julskyltningen, 600:- att nyttja till kommande aktiviteter. TACK ni som var på plats i mörker och kyla.

 

God Jul och en önskan om ett harmoniskt och hälsosamt 2023. 
Kram till er alla och ett stort tack för säsongen som varit, det är som vanligt en ynnest att få uppleva era döttrars utveckling både i sitt individuella handbollsutövande men främst som lagspelare, vi är tacksamma och ödmjuka inför möjligheten vi får att uppleva var och en av dem på så nära håll och för ert stöd och engagemang.
Mickan, David och Julia

 

Schema för bemanning av cafeteria och våra egna sammandrag
2022-09-29 14:25

Hej!
Nu ligger schema för bemanning av cafeteria under vår tilldelade vecka 2 2023 (9-15 januari) här

 

Observera att ha koll på eventuella ändringar och annat i schemat på Åhus Handbolls hemsida samt instruktioner via länk i dokumentet.

 

Tränarna

Sammandrag i Bjärnum 1 oktober
2022-09-27 20:13

Nu ligger spelschema och gruppindelning på vår web Spelschema Bjärnum 1 oktober

 

Vi ses på lördag 11.30 vid entrén. 

Kom ihåg vattenflaska, skor, en frukt eller liknande (ej läsk eller godis) och ett stort leende :)

 

Tränarna

Info om säsongsavslutning och föräldrautbildning
2022-05-24 22:06

Hej handbollsföräldrar!

Nu är säsongen 2021/2022 snart slut och vi kliver efter sommarlov och semestrar in i säsong 2022/2023 med allt vad det innebär. Tjejerna blir då F9 och en ny omgång av sammandrag, träningar och härliga upplevelser tillsammans.

Inför säsongen kommer vi att bjuda in till föräldramöte som överenskommet på vårt senaste föräldramöte, mer info om detta när det närmar sig. 

Vad som däremot närmar sig är vår sista träning för den här säsongen och har meddelat i vår WhatsApp-grupp att vi tänkte träna tillsammans med er föräldrar och eventuella syskon. Vi påminner om att kommentera i närvaron med namn på er dotter och antal vuxna samt syskon (Melissa+2+1) inför planeringen. Är det enbart dottern som deltar, skriv gärna namn i kommentar så att vi vet om någon missat info. Ta gärna med egen fika till efteråt!

Vi har fått ett bra erbjudande från klubben till er föräldrar som vill engagera er ytterligare i handbollens värld, främst vad gäller tips och trix angående att stötta spelare på och utanför plan, men även grundlig genomgång i regelverk och metodik. Läs mer här: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1614140
Passa även på att hänga med andra föräldrar till handbollsungdomar i kommunen. Tid och plats: 30 maj klockan 18-19.30 i Söderportskolan, Kristianstad


Träningstider för beachhandbollen blir klockan 10-11 på lördagar, vi återkommer när vi vet vilken vecka vi kan sätta igång. 

Må gott, Mickan, David och Julia

Viktig info till er föräldrar
2022-04-12 11:54

Hej, viktig information angående hur vi som ledare arbetar med tjejernas utveckling och vad vi anser om förälderns roll i tränings- och matchsammanhang, ligger i våra dokument under Övrigt. 

 

Där finns även sammanfattning kring vår ledarfilosofi, prioriteringar samt hur vi förhåller oss till dels Åhus Handbollsförening dels Svenska Handbollsförbundets riktlinjer och målsättningar. 

 

Efter helgens sammandrag i Ystad känner vi att det återigen är viktigt att poängdera det vi förmedlar i dokumentet och ber er alla att läsa vid tillfälle. Det är mycket, men viktig, information. 

 

Stort tack, Mickan, David och Julia. 

Bli medlem här!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åhus Handboll, 09/03 18:00 
Åhus Handboll, 20/11 18:47 
Åhus Handboll, 16/11 12:17 
Åhus Handboll, 11/10 17:17 
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten