Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sponsorkväll
2018-06-25 21:28
I Åhus Handboll har vi många fantastiska sponsorer. Deras insatser gör det möjligt för att alla våra barn, ungdomar och seniorer ska kunna spela handboll. Har ni möjlighet så stöd gärna våra sponsorer.

Åhus Handboll är mycket tacksamma över samarbetet den gångna säsongen. Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer genom en sponsorkväll med lite mat. 

Var: Duvanders strandcafé
När: 15 juli kl 18:00
Anmälan görs till 
Fredrik Sundell 0708-505850

Välkomna!
Styrelsen
Åhus Handboll
Vill du arbeta i marknadsteamet?
2018-06-10 22:31
Planeringen är i full gång inför nästa säsong. Inför denna behöver vi 4-5 personer som kan ingå i ett marknadsteam. I marknadsteamet jobbar vi med sponsorer och bygger kontakter för framtiden. Arbetsinsatsen skiftar givetvis över tid men en grov uppskattning är ca 5 timmar i månaden. 
 
Är Du intresserad att ställa upp för att våra barn och ungdomar ska få möjlighet att spela handboll i Åhus?
Vi vore mycket tacksamma för denna hjälp! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

För att få reda på mer kontakta:
Fredrik Sundell 
 
Med vänlig hälsning, 
Åhus handboll styrelse
genom Fredrik Sundell
Försäsongsturnering P02
2018-06-06 22:18
Den 1-2/9 kommer Åhus Handboll att arrangera en försäsongsturnering för pojkar födda -02. Både A- och B-hallen är uppbokade från morgon till kväll och det kommer flera meriterade lag; IFK Kristianstad, Hammarby, Kävlinge, H43, Lödde Vikings, Sävehof, Redbergslid samt såklart även vårt eget P02-lag. Flera av nämnda lag var i steg 5 i usm när det senast begav sig i "rätt" ålder. 
Turneringen kommer även att besökas av förbundskaptenen för -02:orna, Tomas Axnér, som även skickar nån av sina förbundstränare för att studera spelarna. 
Totalt kommer det att spelas 18 matcher á 2x20 minuter och för er som är sugna att titta på fin handboll ska sätta ett kryss i almanackan de här dagarna. Gratis inträde naturligtvis.
/Stanley
Nytt tränarteam till A-lag och juniorer
2018-06-04 21:38
Här en härlig nyhet! Det är nu klart att det blir ett team med tre personer som kommande handbollssäsongen ska lotsa fram A-lag och juniorlag på herrsidan. Huvudansvarig blir Mattias Jönsson, känd handbollsprofil med förflutet som elitspelare i IFK Kristianstad och framgångsrik ungdomstränare för pojkar -01 i Åhus Handboll. Som medhjälpare får Mattias två kända Åhusprofiler, dels den tidigare elitspelaren i IFK Kristianstad, Johan Persson, och dels Daniel Svensson, som den gångna säsongen både spelade aktivt i vårt A-lag och fungerat som assisterande tränare.
Föreningen har som målsättning att ta sig upp i seriesystemet och att lagbygget ska ske med en stomme av egna produkter, såväl med hemvändare som med spelare som kommer direkt från de egna leden. De killar som i april vann ungdoms-SM för pojkar -01 ska under den kommande säsongen spela juniorhandboll och få möjlighet utvecklas vidare tillsammans med duktiga instruktörer och klubbens seniorer - vissa träningar blir gemensamma och en del av juniorerna kommer säkerligen också få tillfälle göra inhopp i några matcher under säsongen.
Försäsongen har redan startat och ryktet säger att det varit mycket stor uppslutning vid de första träningarna. Vi ser verkligen fram emot kommande säsong med tillförsikt!
Staffan Banke, ordf.
Säsongsavslutning Åhus Handboll
2018-04-28 07:35
Några av alla fantastiska barn och ungdomar i Åhus handboll
I går arrangerade barn och ungdomsteamet klubbens traditionsenliga säsongsavslutning. Det var en kväll i handbollens tecken med många glada och nöjda barn. Det spelades minihandboll med mixade lag för de yngre åldrarna. Vidare bjöds det på grillat i form av hamburgare och korv. 

Klubben tog även tillfället i akt och tackade våra duktiga tjejer och killar födda 03. Båda tog sig vidare till steg 4 i USM. En mycket bra insats det första året som de deltar.

Våra fantastiska ungdomar i pojkar 01 hyllades av föreningen för sitt USM-guld. Även Kristianstad kommun, representerad av Pierre Månsson, tackade spelare och ledare i pojkar 01. Killarna bjöd tillbaka genom att spela en uppvisningsmatch tillsammans med de yngre barnen. Något som uppskattades mycket hos de yngre då det var många barn som hittade nya kompisar och idoler.

Åhus handboll tackar alla deltagare samt barn och ungdomsteamet för ett bra arrangemang.

Åhus handboll summerar en fantastisk handbollssäsong och vill tacka alla 
- spelare, ledare, kioskteam, marknadsteam, barn och ungdomsteam, styrelse, domare, föräldrar, publik och sponsorer. Det är vi som är Åhus handboll.

Nu ser vi fram emot en ny härlig säsong till hösten. Men dessförinnan har vi en skön och rolig sommar med beachhandboll framför oss.

Åhus Handboll - mer än bara handboll
Nyheter från våra lag
Pojkar 07, 08/07 21:56 
Pojkar 09, 02/07 22:45 
Pojkar 09, 17/06 15:34 
Pojkar 07, 06/06 09:23 
 
Sponsorer
Sociala medier