Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Information till funktionärer
2019-09-18 23:31
På vår hemsida finns en ny flik Funktionär. Där har vi samlat den information som är riktad till alla våra funktionärer, och andra intresserade. Informationen har sitt ursprung från Svenska handbollsförbundet och Skånes handbollsförbund.

Här samlas länkar och dokument som rör funktionärsarbetet i samband med match. Det finns även information om till exempel bollstorlekar och matchtider.

Åhus Handbolls profilkläder
2019-09-10

Åhus Handboll är glada att även årets profilkläder tas fram i samarbete med Intersport Härlöv. 

När du köper profilkläder stödjer du Åhus Handboll genom att en del av förtjänsten går tillbaka till föreningen.


I år finns det fler färger och många nya typer av plagg i Åhus Handboll:s kollektion av klubbkläder från Hummel. Nytt för i år är att det inte finns några paket. Vi har lyckats få till samma bra pris som delarna i paketen på alla plagg. På så sätt kan du plocka ihop dit eget "paket" och ändå få paketfördelen med ett bra pris.


Utprovning av kläder/storlek sker på Intersport Härlöv där det även är möjligt att beställa kläderna året om! Perfekt om man växt ur sin storlek eller behöver komplettera under säsongen. Beställningen kan även göras direkt i webbshopen


Uthämtning av dina profilkläder sker på Intersport Härlöv och meddelande ges via sms/mail.

Leveranstid av dina profilkläder sker inom ca 14-20 dagar, observera att eventuella restnoteringar kan förekomma. 

Öppet köp/byte gäller ej på tryckta plagg med initialer/namn/siffra.

 

Du vet väl om att Du som medlem i Åhus Handboll har 20 % rabatt på handbollsskor, 15 % på joggingskor och 15 % på handbollstillbehör på INTERSPORT HÄRLÖV, (Rabatten gäller på ordinarie pris).

Hjälp Åhus Handboll in i framtiden
2019-09-06 07:00

Till alla som vill bli en del av Åhus Handboll

 

Vår förening behöver din hjälp!


Åhus Handboll är en förening som levererar en bred och sund barn- och ungdomsidrott där vårt mål är att våra ledare skall vara välutbildade och ha rätt kompetens att möta våra barn och ungdomar i föreningen. 

I år har vi, tyvärr, endast herrseniorhandboll, men vårt mål i framtiden är att även ha damseniorhandboll och på det sättet ta hand om alla våra ungdomar, när de kommer upp på seniornivå. 


Vi är och vill fortsätta att vara en av de bättre och största ungdomsföreningarna i Skåne, men för att vi ska fortsätta vara en välmående förening måste vi bli fler som arbetar ideellt.

Säsongen 2018/2019 hade vi ca 420 aktiva medlemmar i Åhus! Av dessa var över 400 barn och ungdomar! Lägg därtill ett stort antal ledare, som ställer upp och arbetar ideellt!

Utöver dessa fantastiska ledare, så arbetar vi i Styrelsen tillsammans med våra olika team, Marknad, Barn- och Ungdom och Arrangemang för att vi ska kunna driva och dra runt verksamheten ännu en säsong, men dessvärre är vi ett väldigt litet antal personer som arbetar i ute i teamen.


Marknadsteamet

Det stora arbetet så här i början av säsongen jobbar vårt Marknadsteam med och det är att dra in en stor del av våra intäkter som våra generösa sponsorer bidrar med.

Vi vill dock få in fler sponsorer och vi vädjar till er alla att stötta oss i detta. Alla pengar är välkomna, inget bidrag är för litet.

Marknadsteamet sköter även vårt stora Varulotteri, med dragning i slutet av januari. Vi efterlyser vinster till varulotteriet och är jättetacksamma för bidrag till detta.

Vill du hjälpa till med att aktivt söka sponsorer tillsammans med Marknadsteamet eller kanske har ett eget företag/arbetsgivare och vill vara med och stötta oss? Maila Marknadsteamet via: marknad@ahushandboll.com


Barn- och ungdomsteamet

Nu i början av säsongen arbetar Barn- och Ungdomsteamet med att dra igång verksamheten för våra yngsta medlemmar, då vi har Inskrivning lördagen den 21 september mellan kl 10-12.

Utöver det har de koll på allt material som bollar, matchkläder, avslutning, spontanhandboll etc.

Är du intresserad av att hjälpa till i Barn- och Ungdomsteamet så maila till: sara.eklund@ahushandboll.com


Arrangemangsteamet

Ett annat team som jobbar i vår förening är Arrangemangsteamet. Detta teamet är också i skriande behov av medlemmar som jobbar med bland annat A-lagsmatcherna. Det är allt från att ta betalt i entrén, sälja lotter, grilla korv, torka planen etc.

Vill du komma i kontakt med Arrangemangsteamet, så maila till Styrelsen:
styrelsen@ahushandboll.com


En sak som vi alla i Åhus Handboll har gemensamt är att vi vill föreningens allra bästa. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för våra barn, ungdomar, ledare, domare, funktionärer, publik, ja, alla i föreningen.

En annan sak många av oss förmodligen också har gemensamt är väl att vi ofta tyvärr känner att tiden inte räcker till.


MEN, om vi alla gör lite, så slipper några få göra väldigt mycket!


Du som känner att det är viktigt att vi fortsätter att utveckla Åhus Handboll vidare, anmäl snarast ditt intresse antingen till någon av mailadresserna ovan eller till styrelsen@ahushandboll.com

Du är mer än välkommen att arbeta med oss för vår förening och för våra medlemmar!

Tack för att du väljer att ställa upp för Åhus Handboll.


Styrelsen för Åhus Handboll

 

Handlingar inför årsmötet 26 sep 2019
2019-09-03 23:14
Se under "Dokument/Årsmöteshandlingar". I dag finns dagordningen tillgänglig, fler handlingar kommer att publiceras inom kort.
Vill du börja spela handboll?
2019-09-03 06:30
Då är du varmt välkommen till Åhus Handboll.
Lördagen 21/9 klockan 10-12 finns representanter för Åhus Handboll på plats i Sånnahallen och tar emot de som vill prova på att spela handboll. 

Vi välkomnar nya medlemmar till inskrivning för barn födda 2013 eller tidigare.
Sprid gärna informationen till någon som du tror vill börja!

Det går givetvis också att kontakta någon av våra duktiga tränare. Du finner kontaktuppgifter här.


Barn och ungdomsteamet
Bli medlem i Åhus Handboll
Instagram
Nyheter från våra lag
Pojkar 10 (2009), 17/09 23:00 
Pojkar 7 (2012), 16/09 11:10 
Pojkar 7 (2012), 15/09 10:44 
Pojkar 12 (2007), 11/09 11:34 
Pojkar 12 (2007), 10/09 10:21 
Pojkar 12 (2007), 09/09 22:06 
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten