Välkommen till Åhus Handboll - mer än bara handboll!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!


Stort tack till Lions!
2017-07-12 22:36
Under tisdagskvällen fick Åhus Handboll som en av tio föreningar ta emot jubileumsgåva från Lions i Åhus. Gåvan delades ut under Lions sommarkonsert på torget i Åhus och togs emot av två av våra ungdomsspelare. 

Åhus Handboll vill rikta ett stort, varmt tack till Lions för denna generösa gåva.
Ordförandes ord inför beachhandbollen
2017-07-11 20:57
Hej alla ledare, spelare, funktionärer och föräldrar i Åhus Handboll!
 
Sommarens största och häftigaste handbollsfest står för dörren!
Vi deltar med 57 lag och med spelare som alla är riktigt laddade för en stor boll fest i sanden. Vi hoppas på kanonväder och ser fram emot många spännande och kul matcher! Var gärna med och heja fram alla Åhus Handbolls lag i de blå/röda matchställen, det är viktigt för lagen och för sammanhållningen i föreningen.
 
Åhus Handboll står som värdförening och har ett flertal viktiga uppgifter att lösa. Som ersättning för detta, får föreningen en betydande ekonomisk ersättning på nära 300 000 kr, som är väldigt viktig! Detta skulle aldrig vara möjligt utan den fina insats som alla handbollsföräldrar gör. Härligt! Ett stort tack redan nu till alla er som gör detta möjligt!
 
Vill även passa på att hälsa varmt välkomna till Åhus Handbolls lagtält som ni i år hittar i lagtältsbyn tillsammans med alla andra föreningar. En naturlig samlingspunkt för alla Åhus handbollsspelare och speciellt för lagen de dagar de spelar.
 
Välkomna ner till beachen!
 
//Staffan Banke, Ordförande Åhus Handboll
Påminnelse "Save the date!"
2017-07-03 22:22

Ta tillfället i akt att gå ”Baskurs-Framtidens handbollsspelare”

i Åhus 16-17 September

Anmälan sker till Sara Eklund sara.eklund74@gmail.com

 

”Baskurs – Framtidens handbollsspelare”, en utbildning som utgår fån RF:s "Idrotten vill" och Svenska handbollförbundets "Policy för barnhandboll". 


Syftet med utbildningen är att skapa en handbollsverksamhet som ger en positiv idrottslig och social upplevelse och som ger barnen möjlighet till fortsatt utveckling in i ungdoms- och vuxen handbollen. Förutom att vi som förening säkerställer att vi alla tänker och agerar på ett likartat sätt samt efterlever våra värderingar, kommer du som tränare/ledare bygga nya och starkare relationer med övriga ledare i våra olika lag och åldersgrupper och därigenom skapa en grund för ett ännu bättre samarbete och sammanhållning. Viktigt för alla ledare, viktigt för Åhus Handboll och viktigt för klubbkänslan i föreningen!

 

Baskursen är det först steget i Svenska Handbollsförbundets utbildningsstege och riktar sig till ledare som tränar barn och yngre ungdomar (upp till ca 12 år). I Åhus Handboll vill vi att varje ålderskull har minst en ledare med lägst basutbildning men vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt av er som saknar utbildningen vill gå. Inga förkunskaper behövs, det enda är att man bör fylla minst 15 år under året.

 

 

Ta chansen att bli en ännu bättre ledare och samtidigt bygga nya positiva, starka relationer och återkom snarast, med en intresseanmälan till sara.eklund74@gmail.com.

 

Ni som är intresserade av att gå TS1 kan skicka en intresseanmälan till sara.eklund74@gmail.com

Vi i styrelsen vill gärna att alla går BAS, ta tillfället i akt nu när den är i Åhus.

 

 

Hälsningar Styrelsen Åhus Handboll

Riktlinjer och policies inför nästa säsong
2017-07-03 22:10
Nu har vi gjort klart med våra riktlinjer och policies inför nästa säsong.

Ni hittar dokumentet under "medlemsinformation" och "dokument" här på vår hemsida samt här under.

Åhus Handboll söker kanslist
2017-06-25 17:12

Kanslist sökes till Åhus Handboll!

 

Åhus Handboll är en förening med cirka 500 medlemmar och 25 lag från åldrarna 6 år upp till seniorlag. Föreningen är en både social och sportslig samlingspunkt i byn och har en stor barn- och ungdomsverksamhet.

 

Nu söker vi en kanslist med ett brinnande intresse för handboll som ansvarar för administration och samordning av vår dagliga verksamhet.

 

Din erfarenhet och personlighet

Du har erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter på ett serviceinriktat och effektivt sätt. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och kommunikativ. Du har kunskap om sporten handboll och kanske erfarenhet som spelare eller ledare inom handbollen.

 

Om tjänsten

Tjänsten omfattar bland annat att hantera föreningens inkommande samtal och post, beställning av annonser och material, uppdatering av digitala medier, koordinering av utbildningar och träningsplanering. Kontakt och samverkan med spelare, tränare och föräldrar utgör en viktig del i arbetet för att utveckla och driva verksamheten framåt.

 

Du rapporterar direkt till styrelsen.

 

Tjänsten är en deltidstjänst på 50 % med start 2017-08-15.

 

För frågor om tjänsten, kontakta Staffan Banke på telefon 070-603 16 11 eller via mail staffan.banke@ahushandboll.com

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till staffan.banke@ahushandboll.com senast 2017-06-30.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Åhus Handboll – mer än bara handboll

 

www.ahushandboll.com

Nyheter från våra lag
Pojkar 07, 09/07 21:03 
Pojkar 07, 22/06 18:03 
Pojkar 07, 28/05 21:16 
Pojkar 07, 05/05 10:21 
Pojkar 02, 29/04 15:07