Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Två Åhusspelare redan uttagna till Riksläger 1
2019-11-15 13:01
Maja Jönsson och Isaac Biel Nilsen utmärkte sig såpass mycket under förra helgens Sverigecup för spelare födda 2004 att dom redan är klara för Riksläger 1.

Rikslägren, sammanlagt fyra stycken per åldersgrupp, och Regionlägren ingår som ett led i utbildningsstegen i SHF:s spelarutbildning mot junior- och ungdomslandslagsverksamheten.
Läs mer om riksläger här: http://www.svenskhandboll.se/Handbollinfo/Ungdom/Spelarutbildning

Enligt Skånsk Handboll kommer det tas ut fler spelare och dessa tillkännages vecka 7. http://skanskhandboll.se/2019/11/15/manga-04or-uttagna-till-rikslager/

Åhus Handboll säger Stort grattis till Maja och Isaac!
EMP-funktionärer sökes...
2019-11-11 20:14
....till helgen den 30/11-1/12 då vi arrangerar usm steg 2 på hemmaplan. Vid intresse kontakta "Tuve" på hans mail bengtinge.thuvesson@gmail.com senast den 20:e nobember.


Bli stödmedlem inför kvällens match.
2019-11-01
I kväll 1 november kl. 19:30 är det åter match i Sånnahallen för vårt unga duktiga A-lag. Vi hoppas att du kommer och ger laget ditt stöd i hallen när Helsingborg HK står för motståndet. 

På tal om stöd. Du vet väl att du kan stödja Åhus Handboll som stödmedlem. För 100kr, 300kr eller valfritt belopp gör du det enklare för Åhus  Handboll att ge våra fantastiska ungdomar en handbollsutbildning, meningsfull fritid och ett fantastiskt kamratskap. 
Du anmäler dig som stödmedlem här: 

Tack för ditt stöd i hallen och till klubben!

Styrelsen
Åhus Handboll
Klasshandbollen
2019-10-25 22:08
Årets klasshandboll är genomförd och det blev ett lyckat arrangemang med många matcher med glada och duktiga spelare. Flera av deltagarna sa att de ville börja på handboll och några som provat tidigare men inte fortsatt ville tillbaka till handbollen. Glädjande!

Vi stötte på en del problem under resans gång med planeringen inför genomförandet. Kort inpå premiären blev vi av med de som skulle döma matcherna och det blev en kamp mot klockan för att hitta ersättare och inte blåsa av eventet. Jag vill rikta ett extra stort tack till er som hjälpte till med att döma matcherna, ni är anledningen till att årets klasshandboll blev av:
Ester Silverbern, Jacob Nalerius, Axel Schnorrenberger, Victor Niléhn, Nellie Åström, Maja Jönsson, Louise Niléhn, Linn Eidhagen Lantz och Christian Bergman. En mindre gåva från föreningen väntar som tack. Även tack till David Nilsson och Tuve som tillhörde arrangemangsgruppen. Tilläggas kan att vår ordförande Martin Ekelund också ställde upp som både domare och funktionär under en hel dag - en förening som hjälps åt när det behövs!

/Stanley
Förändrade träningsavgifter säsongen 2019-2020
2019-10-23 08:00

Inför årets årsmöte föreslog styrelsen en höjning av träningsavgifterna, vi valde att göra denna differentierad, som högst 200 kr för senior till 50 kr för de yngsta.

Årsmötet beslutade om denna höjning, allt enligt stadgarna.


Motivet till höjningen av träningsavgiften är att den har varit oförändrad länge medan kostnader för lokalhyra, materialinköp, försäkringar, licenser, domarkostnader mm ökat.

Jämför vi oss med andra föreningar i Skåne så har de flesta liknande nivåer.

Åhus Handboll har valt att separera medlems- och träningsavgiften, andra handbollsklubbar kallar hela avgiften medlemsavgift.


Givetvis har de yngsta som börjar med handbollsskola en prövotid, ca 3-4 tillfällen inom en månad innan avgiften behöver betalas.


Läs mer om summor för respektive åldersklass samt vad som ingår i medlemsavgiften här.

 

Styrelsen Åhus Handboll 

gm Ordförande Martin Ekelund

Bli medlem i Åhus Handboll
Instagram
Nyheter från våra lag
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten