SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Flickor 2010 (F11)
Välkommen till Åhus Handbolls Flickor -10
Våra träningar genomför vi i Sånnahallen.
Vi tränar:
 • Tisdagar 17:15-18:30 Sånnahallen A
 • Torsdagar 16:15-17:30 Sånnahallen B  
 
Alla flickor födda 10 är varmt välkomna till träningen. Vi som håller i träningen är Ida, Patrik, Johan och Fredrik.
 
Har ni några funderingar så är ni välkomna att höra av er till oss. Ni finner kontaktuppgifter under Truppen »
Sammanfattning föräldramöte
2021-09-15 23:13
2021-09-15

Vid föräldramötet den 14 september diskuterades följande:

 

Kommunikationsvägar

 • Kallelser skickas via mejl och information läggs här som nyhet.
 • En Whatsapp-grupp används för lite mer dubbelriktad information med kort varsel - Länk till denna grupp skickas ut via mejl.

Träningar

 • Tisdagar 17:15-18:30 A-hall
 • Torsdagar 16:15-17:30 B-hall
 • Kod 1111 för att komma in.
 • Vi kommer att succesivt öka samarbetet mellan åldrarna. Det ska vara naturligt och hjälpa till över åldersgränserna och vi kommer att börja med träningarna. Mer information kommer när det är aktuellt.

Matcher

 • Två lag är anmälda i lokal serie. Vi är 17 tjejer i nuläget. Vi hoppas att alla kan så många matcher som möjligt. Vi kommer vid behov fråga om de yngre tjejerna (f-11)kan hjälpa till.
 • Som tidigare är det 2 matcher per speltillfälle. På bortaplan spelas två matcher i rad medan på hemmaplan är det ett uppehåll mellan matcherna.
 • Via appen "SportAdmin - Medlem" kan ni förhandsrapportera om det är matcher som ni redan på förhand vet att ni inte kan delta i.

Lotter

 • Varulotter vid jul med dragning i januari.
 • Sportlotten kommer inom kort - 12 lotter á 50 kr. Rabatterbjudande på fyra lokala företag värt mycket mer än så på varje lott.

Kiosk

 • Som tidigare behövs det hjälp med detta en gång på hösten och en gång på våren. Vi har herr- och damlag och diskussioner förs att vi som föräldrar hjälper till med golvtork och liknande. 
 • Schema kommer att skickas ut.
 •  Kioskansvarig - Camill (Lykke S)

Covid-19

 • Givetvis gäller fortsatt att man är hemma om symtom
 • Träning - inga restriktioner, ex funkar det att duscha efter träning för de som vill.
 • Matcher - Enligt nyheter försvinner restriktioner från 29/9 och i så fall ser vi fram emot en "normal" säsong med härligt stöd från er föräldrar.
 • Information kommer fortlöpande beroende på utvecklingen.

Cuper

Föräldrainsatser

 • Vi diskuterade försäljning för att subventionera ex deltagarkort på cuper. 
  De som var med vid mötet kunde tänka sig enstaka försäljning men inget regelbundet. Helene (Cleo) och Bennie (Hilda) kikar på om vi kan sälja Newbody för samla in pengar till lagkassa.

Lagaktiviteter utanför plan

 • Vi försöker fortsatt fixa lite aktiviteter utanför plan. Inplanerat är att göra något i samband med damlagsmatchen 15/10 (match flyttad). Vi letar efter annat tillfälle. 
 • Sen finns lite lösa planer på IFK/KHK-match (beroende på biljettläget - det ser ju positivare ut), bowling, etc. Separata kallelser skickas när det blir dags. Är det någon som har bra förslag eller vill hålla i någon aktivitet så är det bara att kontakta ledarna.

Ledarna F-10

Sammanfattning av föräldramöte
2019-09-08 22:00
Vi har samma ledare som förra året. Ida, Vilma, Linda, Johan, Patrik och Fredrik.

Blå spåret

Ledarna informerade om Åhus Handbolls Blå Spåret.

Läs gärna sidorna om vad som förväntas av ledare, spelare och föräldrar.

Har ni synpunkter på vårt ledarskap? Låt oss gärna höra det så vi kan förbättra oss.

 

Träning
 • Tisdagar 17:15-18:30 B-hallen. Samling i hallen 17:15.
 • Söndagar 9:45-11:00 B-hallen. Samling i glasburen 09:45 för genomgång av träning och närvaro. Halltiden börjar 10:00. 

Vi gör sista träningen innan jul den 17/12 och startar igen 5/1. På höstlov och sportlov kör vi för de som kan om bara någon ledare är hemma. Mer information i anslutning till loven.

 

Matcher

Vi chansade och anmälde tre lag i år. Vi är 21 tjejer men har redan fått ett par till som provat på med handboll (Kul!). Tre lag gör att vi behöver så många spelare som möjligt varje spelhelg. Matcherna finns utlagda på vårt lags sida i kalendern. Så det finns möjlighet att redan nu synka era helger utifrån matchschemat ;)


Vi bestämde att vi samlas ca 15 minuter tidigare vid matcher än vi gjorde förra säsongen. Detta för att vi ska kunna byta om tillsammans och öka vår lagsammanhållning. Vi kommer även att byta om och duscha gemensamt efter matcherna. Syftet är att bygga ihop en ökad lagkänsla där vi kanske kan bygga lite nya broar mellan skolor/klasser/orter.

Matchkläder fungerar som tidigare. Ett matchställ per tjej som lämnas in efter säsongen. Vi får dessa inför den första matchen.

 

Informationskanaler
Lag hemsida

Vi lägger information på vårt lags hemsida. Genom detta får ni ett mejl med en länk till en nyhet. Genom att klicka på länken når ni direkt till nyheten på vårt lags sida.

 

Kallelser 
Vid matcher skickas kallelse via via mejl. Vi är tacksamma om ni svarar på kallelserna i tid. Detta sparar oss dubbelarbete.

 

App

Sportadmin Medlem är den app som ni kan få all information i. Nyheter från vårt lag, utskick och aktiviteter. Ni kan även ändra kontaktuppgifter för ert barn. Ex om ni vill lägga till en mejladress till.

 

SMS-grupp

Vi har en SMS-grupp i laget. Denna kan användas för kommunikation i laget. Vi ledare kommer använda den om vi snabbt vill nå ut med information. När man skickar SMS i gruppen går det till alla som är tillagda.

 

Ansvarsområde i laget
Kiosk

Camilla S (Lykke) skickar ut kioskschema. Vi har ansvar för vecka 48 och 12.

Var och en som får pass ansvarar för att byta om man inte kan.

Information om vilka arbetsuppgifter som ska göras finns här.

 

Lotter

I medlemskapet ingår att sälja lotter. Det är 25 varulotter som brukar komma innan jul.

Eva (Klara) och Katariina (Hilda) tar hand om utlämning och redovisning av lotter till klubben. Lotterna betalas vid uthämtning. Mer information kommer när det närmar sig.

 

Trivselgrupp

Vi skapade en trivselgrupp som ansvarar för någon aktivitet utanför planen per termin. Vi tänker oss enklare men roliga gruppaktiviteter ex bowling, filmkväll, pizzakväll etc.

Benny (Hilda), Eva (Klara) mamma och Kristina (Livia) ordnar detta. Finns det fler som vill hjälpa till så är de välkomna att kontakta någon av ovan.

Redan direkt efter mötet kom gruppen fram till att anordna bowling med mat. Så den 22 september kl 16-18 kör vi bowling med hamburgare. Separat kallelse till detta kommer.

 

Cuper

I nuläget har vi valt att avvakta med cuper denna säsong. En av anledningarna är att våra sammandrag är som minicuper. En annan är att det inte finns så många endagarscuper i närområdet. Vi kommer givetvis spela beachhandboll till sommaren. Intresseanmälan kommer i december.

Det är möjligt att det under våren finns någon endagscup i närområdet som vi väljer att vara med på. I så fall kommer det information om detta då.


Kontakt

Kontaktuppgifter till ledarna finns här.

 

Vi ser fram emot ännu en fantastisk säsong med många roliga minnen.


Ledarna flickor 9 (2010)

 

Säsongsstart 2019/20
2019-08-22 21:59
Hej alla glada handbollsföräldrar.

Efter en fantastisk förra säsong som kröntes av en härlig beachhandboll har det äntligen blivit dags för en ny säsong med handboll. Vi ser fram emot ännu en rolig säsong där vi utvecklar både individen och laget.
Vi som tränar i år är samma gäng som avslutade säsongen.

Träning
Vi tränar:
 • Tisdagar 17:15-18:30 i B-hallen
 • Söndagar 9:45-12:00 (Vi kör samling i glasburen, Sånnahallen, för att sedan träna i B-hallen 10:00-11:00).
Första träningen är tisdagen 3:e september kl 17:15.

Matcher
Vi spelar även detta år mini-handboll, 4 utespelare plus målvakt. Vi har anmält 3 lag så det blir mycket speltid. Matcherna är redan nu utlagda i vår kalender. Prenumererar ni på kalendern uppdateras den automatiskt i er kalender-app.

Föräldramöte
Söndagen den 8/9 kl 10:00 har vi föräldramöte i samband med att tjejerna tränar. Vi träffas i glasburen i Sånnahallen. Separat kallelse kommer att skickas ut. Vi är tacksamma om ni svarar på kallelsen oavsett om ni kan eller ej.

Kommunikation
Vi kommer fortsatt att kommunicera via hemsidan. Ni får då ett mejl med nyheten. 
Till matcherna skickar vi kallelser via mejl. Vi är tacksamma om ni svarar i tid på dessa kallelser. För att förhindra missade kallelser, lägg gärna till no_reply@utskick.sportadmin.se som en betrodd adress i din mejlklient.
Vid tillfällen då vi behöver kommunicera snabbare (ex inställd träning) använder vi SMS-grupp. Den vi använde vid träning till beachhandbollen. Svarar man på SMS skickas detta till alla i gruppen. 

Är det någon i familjen som saknar mejl eller SMS?
Uppe till höger på denna sida kan ni logga in och redigera era barns (målsmans) uppgifter. Klicka på "Logga in" och sedan på den lilla gubben i höger hörn. Ni kan lägga till fler mejladresser eller ändra telefonnummer. Det finns även en app SportAdmin Medlem som samlar alla kallelser och nyheter på ett ställe.

Vi ser fram emot en toppensäsong.
Har ni frågor kan ni alltid kontakta någon av oss ledare.

Ha det gott!
Ledarna flickor 9 (2010)
Beachträning startar 15/6
2019-06-02 22:00

Hej alla glada handbollsföräldrar!


Lördagen den 15 juni kl 10:00 kör vi igång med beachträning inför sommarens turnering.

Vi tränar vid Sånnahallens beachplaner.


Vi är medvetna att vissa tjejer har andra sporter eller aktiviteter som man väljer att prioritera.

Men de som kan är hjärtligt välkomna. Vi tränar mellan 10:00-11:00.

Mer information om turneringen kommer senare, men vi spelar fredag 12/7.


/Ledarna flickor -10

Avslutning 6:e april
2019-03-20
Lördagen den 6:e april tänkte vi ha säsongsavslutning för tjejernas träning inomhus.
Vi gör detta på vår vanliga tid mellan 11:00-12:00.

Vi planerar att ha aktiviteter/matcher där tjejerna utmanar föräldrarna. 
Vi hoppas att många föräldrar antar utmaningen. Det behövs ingen anmälan utan ta med ett par bra inneskor, va med och ha skoj.

Efter detta fixar vi lite fika och avslutar träningen för säsongen.

Beachhandboll
Separat bindande kallelse skickas ut till våra matcher den 12 juli. 
Vi kommer att träna beachhandboll vid några tillfällen före våra matcher. Detta blir i juni/juli och kommer att vara vid beachplanerna vid Sånnahallen. 
Mer information kommer när vi vet träningstider.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten