SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Flickor 2010 (F13)
Säsongsstart 2019/20
2019-08-22 21:59
Hej alla glada handbollsföräldrar.

Efter en fantastisk förra säsong som kröntes av en härlig beachhandboll har det äntligen blivit dags för en ny säsong med handboll. Vi ser fram emot ännu en rolig säsong där vi utvecklar både individen och laget.
Vi som tränar i år är samma gäng som avslutade säsongen.

Träning
Vi tränar:
  • Tisdagar 17:15-18:30 i B-hallen
  • Söndagar 9:45-12:00 (Vi kör samling i glasburen, Sånnahallen, för att sedan träna i B-hallen 10:00-11:00).
Första träningen är tisdagen 3:e september kl 17:15.

Matcher
Vi spelar även detta år mini-handboll, 4 utespelare plus målvakt. Vi har anmält 3 lag så det blir mycket speltid. Matcherna är redan nu utlagda i vår kalender. Prenumererar ni på kalendern uppdateras den automatiskt i er kalender-app.

Föräldramöte
Söndagen den 8/9 kl 10:00 har vi föräldramöte i samband med att tjejerna tränar. Vi träffas i glasburen i Sånnahallen. Separat kallelse kommer att skickas ut. Vi är tacksamma om ni svarar på kallelsen oavsett om ni kan eller ej.

Kommunikation
Vi kommer fortsatt att kommunicera via hemsidan. Ni får då ett mejl med nyheten. 
Till matcherna skickar vi kallelser via mejl. Vi är tacksamma om ni svarar i tid på dessa kallelser. För att förhindra missade kallelser, lägg gärna till no_reply@utskick.sportadmin.se som en betrodd adress i din mejlklient.
Vid tillfällen då vi behöver kommunicera snabbare (ex inställd träning) använder vi SMS-grupp. Den vi använde vid träning till beachhandbollen. Svarar man på SMS skickas detta till alla i gruppen. 

Är det någon i familjen som saknar mejl eller SMS?
Uppe till höger på denna sida kan ni logga in och redigera era barns (målsmans) uppgifter. Klicka på "Logga in" och sedan på den lilla gubben i höger hörn. Ni kan lägga till fler mejladresser eller ändra telefonnummer. Det finns även en app SportAdmin Medlem som samlar alla kallelser och nyheter på ett ställe.

Vi ser fram emot en toppensäsong.
Har ni frågor kan ni alltid kontakta någon av oss ledare.

Ha det gott!
Ledarna flickor 9 (2010)
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten