Välkommen till Åhus handbolls pojkar 09
Våra träningar genomför vi i Sånnahallen söndagar kl 09:00. Alla pojkar födda 09 är varmt välkomna till träningen. Vi som håller i träningen är Mattias Eriksson, Jimmie Östling, Gunnar Gunnarsson, Martin Engvall, Jens Persson och Fredrik Nalerius.

Har ni några funderingar så är ni välkomna att höra av er till oss. Ni finner kontaktuppgifter under Truppen »
Ändrade träningstider
2017-10-08 22:18
Vi har förstått att hallen är ledig efter vår träningstid så vi kommer därför flytta träningstiden något. Ny tid kommer istället vara kl 9.30-10.45. Detta gäller from sön 22 okt.
/Tränarna
Påminnelse - hämta ut matchkläder
2017-10-02 22:06
Det är fortfarande en del barn (föräldrar) som inte hämtar ut matchkläder. Vore bra om ni kan göra detta på söndagens träning (sista helgen innan vi ska spela matcher). Dom matchkläder som vi inte ska använda ska lämnas tillbaka till föreningen. Meddela någon av tränarna om ni inte hämtat ut kläderna och heller inte har möjlighet att göra det på söndag.
/Tränarna
Utprovning profilkläder även denna veckan!
2017-09-25 22:12
Intersport meddelar att det går bra att komma till dom på Härlöv och prova ut profilkläder även denna veckan.
/Tränarna
Matchkläder delas ut på träningen imorgon 24/9.
2017-09-23 12:45
Imorgon på träningen kommer vi dela ut matchkläder som vi ska ha på kommande matcher. Uthämtning ska kvitteras av förälder. Barnen behåller kläderna under hela säsongen och återlämnas därefter.
Om ni inte har möjlighet att komma till träningen imorgon så går det bra att hämta ut dom på kommande träningar.
/Tränarna
Utprovning av träningskläder
2017-09-22 22:43
Vi tränare fick sent under gårdagskvällen reda på att det är dags för Åhus handbollsspelare att prova ut och beställa träningskläder. Denna utprovning sker på Intersport i Härlöv. Åhus handbolls vecka är/var vecka 38 (18-24/9). Infon ifrån Åhus handboll kom ut till oss tränare "lite sent"......
Det har inte kommit ut någon broschyr så priser och utseende är okänt!

Utprovning, beställning och betalning av profilkläderna sker på Intersport Härlöv.
Profilkläderna finns alltid tillgängliga och kan beställas under hela året, men förmodligen är leveranstiden längre om man inte beställer under "utprovningsveckan".

Vill även tipsa alla om att medlemmar i Åhus Handbollsförening alltid har 20% rabatt på handbollsskor, 15% rabatt på joggingskor och 15% rabatt på handbollstillbehör på Intersport Härlöv. Rabatten gäller på ordinarie pris.
/Tränarna