SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Pojkar 2012 (P9)
Angående arbetspass
2019-09-16 11:10

Hej alla handbollsföräldrar!


Då man har barn som spelar handboll i Åhus Handboll så ingår det vissa saker som ert barn får ta del utav, tex få deltaga i träning, matcher, cuper m.m. Men det ingår även vissa åtaganden för er föräldrar som att sälja lotter och att stå i kiosken några timmar allt för att bidra så att Åhus Handboll får in pengar så att våra killar kan få åka på cuper och andra roliga saker. 

I slutet utav augusti skickades det ut för första gången ett kioskschema.....detta har sedan behövts att revideras i takt med att vissa meddelat att deras barn inte vill fortsätta med sin handboll, därav flera utskick! Tråkigt nog har vårt lag fått vecka 38 och 39 som vi ska bemanna, olyckligt då vi inte ens har börjat träna. Detta är inget som vi kan styra över då vi blir tilldelade vissa veckor.


Vill bara klargöra att vi Tränare inte har med föräldraaktiviteter/kioskbemanningsschema att göra utan det är Lina Nelander som varit snäll och ta på sig denna uppgift. Vi tränare ansvarar för träningen! Vi kan alltså inte lösa då ni inte kan ett visst arbetspass utan info som Lina Nelander skickade ut gäller! Vi tränare har bara hjälp Lina med att göra utskicket!

Hoppas att ni fixar att lösa då ni inte kan eftersom annars riskerar någon annan att få stå själv. De som ställer upp och kör 2 pass nu är ju helt lediga nästa period.


Följande gick att läsa i första utskicket som Lina hade fixat i slutet på Augusti

 

Under hösten har vi i uppdrag att bemanna Sånnafiket två veckor och det är vecka 38 och 39. Bifogat finns ett schema över vilket pass just ni har fått.

Om ni inte kan er tillsatta tid så är det erat eget ansvar att hitta en ersättare, dvs byta med någon annan.

Vi ska hålla kiosken öppen så länge det pågår matcher. Jag har satt sluttiden 30 minuter efter avslutad match men ifall spelare och publik lämnat hallen tidigare så stänger vi kiosken.

All information gällande arbetsrutiner finns på Åhus Handbolls hemsida http://www.ahushandboll.com/. Gå in under menyvalet Sånnafiket Bemanning och Matchvärdar och läs aktuell arbetsbeskrivning innan ni kommer till passet.
Inför första passet hämtar man nycklarna i Sånnahallen under kansliets öppettider; mån 18.00-19.30 (nås på kansli och A-hallen), torsdagar 17.00-18.30 (nås i B-hallen) men under vår bemanningstid lämnar man över nycklarna till någon som har nästa pass.

 

 

Med vänliga hälsningar

Lina Nelander (mamma till Sixten Byrhult)

 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten