SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Pojkar 2012 (P9)
Vinslöv
vs
Åhus Handboll
VinslövvsÅhus Handboll

  INFORMATION

Matchstart:lör 08 februari, 12:00
Plats:Furutorpshallen, Vinslöv
Samling: Furutorpshallen, Vinslöv
Aktivitetsinfo: Hej
Lördagen den 8/2 är det dags för våra handbollskillar att spela matcher i Furutorpshallen i Vinslöv. Alla killarna som tackar JA i denna kallelse kommer att bli indelade i tre olika lag och alla killarna kommer att spela tre matcher var. Inga resultat räknas utan vi bara spelar.
Det kan skilja lite på tiderna beroende på vilket lag ert barn hamnar i men räkna med att ni kommer att behöva vara i Vinslöv från ca 12.00 och fram till ca 15.00. Senast nu på söndag kl 15.00 behöver vi veta om ert barn kommer att vara med för att senast Onsdag nästa vecka ge er info om lagtillhörighet och därmed samlingstid, matchtider och motståndare. Viktigt att ni svarar NEJ i kallelsen om ni inte kan vara med så att vi vet att ni fått vår information! Det är alltså INTE ok att bara "dyka" upp i Vinslöv utan att ha svarat JA i kallelsen!

Vi tränare ser fram emot en härlig dag i Vinslöv och att så många som möjligt vill/kan vara med!

/Tränarna

<< Tillbaka

 
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten