Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Pojkar -07 (P13)

Välkommen till Åhus handbolls Pojkar -07
Här kommer ni att finna nyheter och information som rör Åhus Handbolls pojkar födda 2007. Vi som tar hand om killarna är tränare; Martin Johansson, Tony Knutsson, Martin Engvall, Jonas Mondelus, Tobias Fredriksson och Jens Gunnarsson.
Uteträning/Samling ombytta och klara vid Sånnahallen
2020-04-06 15:53

Hej alla glada Handbollsföräldrar!


Samling för uteträning sker alltid vid Sånnahallen!!


/Tränarna

Match HK Malmö Fredag 7/2
2020-01-15 15:30

Hej alla glada handbollsföräldrar!


För er kännedom:

Lördagen den 8/2 spelar vi hemmamatcher med alla våra 3 lag i Sånnahallen(kallelse ligger redan ute)

Några killar kommer även att bli kallade kvällen innan(fredag 7/2) till hemmamatch mot HK Malmö. En match som skulle spelats innan jul men HK Malmö fick förhinder.


Så mycket handboll 7-8/2

En kallelse till denna match kommer inom kort....


Ha de gott


/Tränarna

Billiga Handbollsbiljetter till Sverige - Egypen för er föräldrar och syskon/Hallbybollen
2019-12-06 09:36

Hej alla glada Handbollsföräldrar.


Tack för god uppslutning på gårdagens föräldramöte trots stressiga tider och stort tack för alla fina ord som vi tränare fick till oss. Betyder såklart mycket att ni uppskattar det vi gör och sättet vi gör det på! Vi var också ganska tydliga med att vi är enormt tacksamma över hur ni föräldrar hjälper till. Alltid pigga på att ställa upp och fixar när det behövs. Vart vi än är och spelar så är ni där och visar ert stöd! Ert bemötande underlättar absolut vårt arbete.

Det kommer en sammanfattning ifrån mötet så småningom här på sidan för er som hade förhinder.


En utav sakerna som vi pratade om var att vi tränare jobbade för att försöka fixa biljetter till er föräldrar och syskon som önskar följa med för att se Söndagens EM - genrep som spelas i en förmodligen utsåld Kinnarps Arena kl 18.00 mellan Sverige och Egypten då vi är iväg på Hallbybollen.

Vi har tidigare fått erbjudande till er föräldrar att köpa biljetter för 500kr vilket vi tyckte var lite väl....


Men nu kan vi glädjande nog meddela er att vi lyckats ordna biljetter till denna match för er föräldrar och syskon som är på plats och som vill följa med. Vi tränare går med era handbollskillar på matchen då våra biljetter ingår eftersom vi deltar i Hallbybollen.


Inom kort kommer det en kallelse där ni som önskar följa med på denna match kan skriva i kommentarsfältet hur många biljetter ni önskar köpa! Tänk på att inte behöver biljetter till handbollskillarna! Biljetterna kostar 120kr/st men det är STÅPLATSBILJETTER som denna deal gäller!


Trevlig fredag önskar vi er alla!


/Tränarna


Ändring utav matchtid Åhus - IK Sund Lördag 16/11
2019-11-11 14:35

Hej alla glada handbollsföräldrar!


Då matchen mellan Åhus Handboll och HK Malmö flyttas fram till någon gång i Januari så väljer vi att använda denna tid till vår andra match denna dag så kommer vi alla hem och kan fira lördags kväll en timme tidigare!


Så lördagens match hemma mot IK Sund med matchstart klockan 16.45 spelas nu istället klockan 15.45! Uppvärmningen börjar därför klockan 15.15.


Vi ändrar i sportadmin så att det står rätt även där!


Vi ses i hallen


/Tränarna

Imorgon måndag, lagfoto och träning!
2019-11-10 18:42

Hej alla glada handbollsföräldrar!


Tack för ännu en härlig handbollshelg, ert stöttande på läktaren oavsett i vilken hall vi spelar i runt om i Skåne betyder mycket för oss.

Imorgon måndag är det lagfoto kl 17.00. Se till så att era handbollskillar är på plats i god tid så att vi är redo kl 17.00. Killarna ska ha sitt matchställ på sig, matchtröja och matchshorts. (vi tränar i dessa kläder imorgon). Hade varit häftigt om alla 31 killar är på plats imorgon. Känner man sig lite halvkrasslig kanske man kan komma och ta kort i alla fall. Ta även med era fotolappar ni som inte redan lämnat dessa. Vi har fler lappar så att man kan fylla i på plats imorgon också!


Ha de gott


Tränarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åhus Handboll, 15/09 13:57 
Åhus Handboll, 13/09 21:57 
Åhus Handboll, 13/09 21:44 
Åhus Handboll, 02/09 09-02 
Åhus Handboll, 26/08 14:16 
Åhus Handboll, 31/07 11:00 
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten