SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Pojkar -07 (P13)
Välkommen till Åhus handbolls Pojkar -07
Här kommer ni att finna nyheter och information som rör Åhus Handbolls pojkar födda 2007. Vi som tar hand om killarna är tränare; Martin Johansson, Tony Knutsson, Martin Engvall, Jonas Mondelus och Jens Gunnarsson.
Tack snälla för fina ord och presentkort
2021-05-06 20:57

Hej alla glada Handbollsföräldrar.

 

Vi tränare vill bara tacka er alla för ett gott samarbete och för de fina presenter som vi fått utav er.

Stort tack🙏

 

Vi längtar redan tills nästa säsong👍

 

/Tränarna

Säsongsavslutning/Tankar om den gångna säsongen!
2021-04-19 20:32

Hej alla glada Handbollsföräldrar!

 

En minst sagt annorlunda handbollssäsong börjar närma sig sitt slut. År 2020 kastades hela världen omkull utav en pandemi som först nog många inte trodde skulle påverka oss särskilt mycket, ännu mindre trodde vi kanske att det skulle påverka oss över en så lång tid.....och nu lever vi mitt i den och dagligen påminns vi om Corona på ett eller annat sätt. Vi håller våra tummar på att vaccinet ska göra så att vi så sakteliga kan återgå till vårt normala.

 

Handbollen har såklart blivit drabbad och vår säsong har inte kunnat genomföras på det sätt som vi tränare hade hoppats. Inställda matcher, inställda cuper, begränsade träningsgrupper och restriktioner i samhället som har gjort att alla sidoaktiviteter runt handbollen som vi normalt sätt brukar bjuda in till har satts på paus!

MEN vi har ändå gjort de vi fått.....vi har anpassat vår träning efter de regler som vi fått utav klubben och vi har gjort det så bra vi kunnat efter dessa förutsättningar. Men såklart saknar vi de heta matcherna och vi saknar er alla underbara handbollsföräldrar som brukar åka Sverige runt för att stötta oss oavsett vilken sporthall som ska besökas. Vi saknar "familjen" pojkar 07 och vi är övertygade om att ni saknar det ni också lika mycket som vi.

 

Det är nu ca 6 månander sedan som ni fick se era söner "in action" och vi kan avslöja att det hänt mycket i deras utveckling sedan dess. Alla killarna utvecklas i rätt riktning, skotten är hårdare och med mer precision, passningarna sitter där och allt kan genomföras i högre hastighet. Olika kombinationer, passningar och inspel mellan ben/bakom rygg och timingen för att utföra en "japan" är bara några saker som vi kunnat introducera i lugn och ro. Inställningen, viljan och den otroliga kamratskapen som alltid funnits i gruppen lever kvar och har under denna "konstiga" tid vuxit sig ännu starkare. Rösterna på killarna har blivit an aning mörkare med inslag av väldigt ljusa toner ibland. Kropparna växer och ni skulle säkert att ha svårt för att känna igen vissa som ni inte sett på länge!

 

Trots att vi denna säsong fått kämpa med alla restriktioner så har vi i pojkar 07 gått mot strömmen.....de flesta klubbar vittnar om bristande intresse, mer stillasittande ungdomar och åldergrupper som får lägga ner. Vi kan glädjande nog räkna in hela 5 nya killar i gruppen (28 killar i truppen just nu) trots att vi inte fått spela matcher och träna som vi brukar. Närvaron på träningarna har varit otroligt hög och det är faktisk  sällan som vi är under 20 killar på träning. Era killar är underbara individer och det är en stor förmån att få träffa dom flera gånger i veckan, dels för att hela tiden försöka utveckla dom vidare till en bättre handbollsspelare men även att få vara endel utav era killars vardag. Tacksamma killar som artigt tackar och visar uppskattning då vi tränare vill skämma bort dom lite extra.

 

Torsdagen den 6 maj genomför vi säongens sista handbollsträning, vi tränar som vanligt och killarna bjuds på korv och dricka utanför Sånnahallen innan de cyklar hem. Sedan tar vi ett par månaders ledigt innan det är dags att spela lite Handboll i sanden.....vi har inga stora förhoppningar om att Åhus Beachhandboll skulle genomföras men då får vi väl komma på något eget beroende på vad alla restriktioner tillåter. Nästa säsong hoppas vi att ni föräldrar får vara på plats och att vi får chansen att visa upp hur jäkla duktiga handbollskillar vi har. Nytt för nästa säsong är även att det är vår tur att deltaga i USM(mer info om USM kommer i dagarna).

 

Stort tack till er föräldrar för att ni hjälper oss med det vi ber er om. Vi förväntar oss att om det är något som ni undrar över eller något som ni är missnöjda med att ni då hör av er till oss så att vi kan prata om detta....givetvis går det även bra att höra av sig enbart för att berätta hur jä-ra fantastiska vi tränare är ;)

 

Ta hand om er!

 

/Tränarna

Snart dags för Seriepremiär
2020-09-24 21:41

Hej alla glada Handbollsföräldrar!


Följande gäller inför helgens matcher:


Oavsett match så kommer alla killar ombytta och klara och dusch sker hemma. Alla killar har med sig egen vattenflaska.


Fredag 25/9

Match i C-hallen mot Staffanstorp kl 18.30. Uppvärmningen börjar kl 18.00. Publik för 50 personer är tillåtet. Ni som vill se match, tänk på att vara på plats i god tid för att vara säker att vara bland de 50. Sunt förnuft gäller och riskgrupper ska inte vistas i hallen. Sprita era händer vid entrén, håll avstånd (2 meter är det som gäller) även på läktaren och respektera avspärrningar på läktaren.


Söndag 27/9

Match i Veberöd, matchstart  11.30. Uppvärmningen börjar kl 11.00. Vi har fortfarande inte fått riktlinjer kring denna match om publik kommer att vara välkomna eller om det endast är chaufförer, spelare och ledare som kommer att släppas in. Återkommer så fort vi vet. Som ni kan läsa ovan, spelare kommer ombytta och duschar sedan hemma.


Söndag 27/9

Match i A-hallen i Sånnahallen  mot Lugi. NY MATCHTID 16.15, samling trots detta 15.30!!

Publik för 50 personer är tillåtet. Ni som vill se match, tänk på att vara på plats i god tid för att vara säker att vara bland de 50. Sunt förnuft gäller och riskgrupper ska inte vistas i hallen. Sprita era händer vid entrén, håll avstånd (2 meter är det som gäller) även på läktaren och respektera avspärrningar på läktaren.


Kom och heja fram våra duktiga Handbollskillar!


/Tränarna

Uteträning/Samling ombytta och klara vid Sånnahallen
2020-04-06 15:53

Hej alla glada Handbollsföräldrar!


Samling för uteträning sker alltid vid Sånnahallen!!


/Tränarna

Match HK Malmö Fredag 7/2
2020-01-15 15:30

Hej alla glada handbollsföräldrar!


För er kännedom:

Lördagen den 8/2 spelar vi hemmamatcher med alla våra 3 lag i Sånnahallen(kallelse ligger redan ute)

Några killar kommer även att bli kallade kvällen innan(fredag 7/2) till hemmamatch mot HK Malmö. En match som skulle spelats innan jul men HK Malmö fick förhinder.


Så mycket handboll 7-8/2

En kallelse till denna match kommer inom kort....


Ha de gott


/Tränarna

 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Klädsponsorer
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten