Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Pojkar 12 (2007)
Välkommen till pojkar 07s sida!
Här kommer ni att finna nyheter och information som rör Åhus Handbolls pojkar födda 2007. Vi som tar hand om killarna är tränare; Martin Johansson, Tony Knutsson, Martin Engvall, Jonas Mondelus, Tobias Fredriksson.
Match HK Malmö Fredag 7/2
2020-01-15 15:30

Hej alla glada handbollsföräldrar!


För er kännedom:

Lördagen den 8/2 spelar vi hemmamatcher med alla våra 3 lag i Sånnahallen(kallelse ligger redan ute)

Några killar kommer även att bli kallade kvällen innan(fredag 7/2) till hemmamatch mot HK Malmö. En match som skulle spelats innan jul men HK Malmö fick förhinder.


Så mycket handboll 7-8/2

En kallelse till denna match kommer inom kort....


Ha de gott


/Tränarna

Billiga Handbollsbiljetter till Sverige - Egypen för er föräldrar och syskon/Hallbybollen
2019-12-06 09:36

Hej alla glada Handbollsföräldrar.


Tack för god uppslutning på gårdagens föräldramöte trots stressiga tider och stort tack för alla fina ord som vi tränare fick till oss. Betyder såklart mycket att ni uppskattar det vi gör och sättet vi gör det på! Vi var också ganska tydliga med att vi är enormt tacksamma över hur ni föräldrar hjälper till. Alltid pigga på att ställa upp och fixar när det behövs. Vart vi än är och spelar så är ni där och visar ert stöd! Ert bemötande underlättar absolut vårt arbete.

Det kommer en sammanfattning ifrån mötet så småningom här på sidan för er som hade förhinder.


En utav sakerna som vi pratade om var att vi tränare jobbade för att försöka fixa biljetter till er föräldrar och syskon som önskar följa med för att se Söndagens EM - genrep som spelas i en förmodligen utsåld Kinnarps Arena kl 18.00 mellan Sverige och Egypten då vi är iväg på Hallbybollen.

Vi har tidigare fått erbjudande till er föräldrar att köpa biljetter för 500kr vilket vi tyckte var lite väl....


Men nu kan vi glädjande nog meddela er att vi lyckats ordna biljetter till denna match för er föräldrar och syskon som är på plats och som vill följa med. Vi tränare går med era handbollskillar på matchen då våra biljetter ingår eftersom vi deltar i Hallbybollen.


Inom kort kommer det en kallelse där ni som önskar följa med på denna match kan skriva i kommentarsfältet hur många biljetter ni önskar köpa! Tänk på att inte behöver biljetter till handbollskillarna! Biljetterna kostar 120kr/st men det är STÅPLATSBILJETTER som denna deal gäller!


Trevlig fredag önskar vi er alla!


/Tränarna


Bohus Cup firar 10 år och vi ska dit!
2019-11-29 14:52

Hej alla glada Handbollsföräldrar!


Efter en tids funderingar fram och tillbaka kan vi nu meddela att vi väljer att åka på Bohus Cup i Göteborg istället för Potatiscupen i Alingsås. (I ett tidigare utskick meddelade vi er föräldrar att vi hade planer på potatiscupen även detta år MEN vi var tydliga med att inget var bestämt eller bokat)!

Vi var väldigt nöjda med Potatiscupen men efter att ha jämfört de båda cuperna så tycker vi att det känns mer lockande att testa nytt och därför blir det Bohus Cup i Göteborg som blir vår andra stora övernattnings cup denna säsong. Vi har hört oss för med tränare som varit på båda cuperna och så har även killarna fått vara med på ett hörn då de fått "rösta" genom handuppräckning på vilken utav cuperna som kändes mest lockande!


Bohus Cup spelas 8-10 maj (fre-sön) och är en av de största inomhus-turneringarna i handboll i Europa. Cupen har allt ifrån A-ungdom till minihandboll och även parahandboll. Cupen spelas i Göteborg med kranskommuner. Bohus Cup erbjuder motstånd från Sveriges alla delar, samt de olika Skandinaviska länderna. Redan är det 32 lag anmälda i pojkar 07 varav 4 utav dessa kommer ifrån Norge och 2 ifrån Finland. Vi är även garanterade matcher på "riktigt" underlag istället för konstgräs och filtmatta som vi blev tilldelade i Potatiscupen förra året. Nu är det dags för Bohus Cup att bekanta sig med Åhus Handbolls supportrar, det är dags för "den blå väggen" att ut och resa igen!


Matcherna spelas över 2¤15 minuter och antingen går man till A eller B slutspel.

Vi tränare kommer att bo tillsammans med killarna i skolsalar och ni föräldrar hänger såklart med (hoppas vi) och bor för er själva. De flesta spelplatserna och spelarboenden ligger i eller i närheten utav Göteborg men även spel och boende i Kungälv kan bli aktuellt för vissa åldersklasser(som vi inte vet i nuläget). Tråkigt nog får vi inte reda på redan nu vart våra lags matcher kommer att spelas eller vart vi kommer att bo.


Deltagarkorten och boende kommer att kosta ca 1000kr för era killar(vilket betalas senare)

I detta ingår då: Busstransport till och ifrån match.

Specialerbjudande på LISEBERG (alla cupdeltagare betalar endast 245kr för entré och åkband vilket är halva priset).

Boende i skolsal, 2 övernattningar.

Mat enligt följande schema, Fredag - middag, Lördag - frukost, lunch, middag, Söndag - frukost, lunch.

Men framför allt, härliga minnen för livet!


Att få möta våren på västkusten i Göteborg i sällskap med "familjen" pojkar 07 är något som vi tränare mycket ser fram emot. Ett besök på Lisebergs nöjespark tillsammans är såklart en given succé för de flesta familjemedlemmar.


Inom kort kommer det ut en kallelse där ni anmäler era killar, skriv gärna i kommentarerna om ni som föräldrar hänger på och vart ni tänker bo(då det är klart) så att ni alla kan sammanstråla på något hotell/boende om så önskas.


Vi har redan anmält tre lag för att erhålla en lag och spelar rabatt men behöver inom kort avboka för att inte behöva betala för lag/spelare som väljer att inte åka med.


Så in och svara i kallelsen(kommer strax), avboka era ev boenden i Alingsås så färgar vi i maj Göteborg blått & rött istället!


/Tränarna 

Ändring utav matchtid Åhus - IK Sund Lördag 16/11
2019-11-11 14:35

Hej alla glada handbollsföräldrar!


Då matchen mellan Åhus Handboll och HK Malmö flyttas fram till någon gång i Januari så väljer vi att använda denna tid till vår andra match denna dag så kommer vi alla hem och kan fira lördags kväll en timme tidigare!


Så lördagens match hemma mot IK Sund med matchstart klockan 16.45 spelas nu istället klockan 15.45! Uppvärmningen börjar därför klockan 15.15.


Vi ändrar i sportadmin så att det står rätt även där!


Vi ses i hallen


/Tränarna

Imorgon måndag, lagfoto och träning!
2019-11-10 18:42

Hej alla glada handbollsföräldrar!


Tack för ännu en härlig handbollshelg, ert stöttande på läktaren oavsett i vilken hall vi spelar i runt om i Skåne betyder mycket för oss.

Imorgon måndag är det lagfoto kl 17.00. Se till så att era handbollskillar är på plats i god tid så att vi är redo kl 17.00. Killarna ska ha sitt matchställ på sig, matchtröja och matchshorts. (vi tränar i dessa kläder imorgon). Hade varit häftigt om alla 31 killar är på plats imorgon. Känner man sig lite halvkrasslig kanske man kan komma och ta kort i alla fall. Ta även med era fotolappar ni som inte redan lämnat dessa. Vi har fler lappar så att man kan fylla i på plats imorgon också!


Ha de gott


Tränarna

 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten