Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till pojkar 07s sida!
Här kommer ni att finna nyheter och information som rör Åhus Handbolls pojkar födda 2007. Vi som tar hand om killarna är tränare; Martin Johansson, Tony Knutsson, Martin Engvall, Jens Gunnarsson, Jonas Mondelus, Tobias Fredriksson.
Intresseanmälan P07
2018-06-23 11:45
Hej,
Vi har 7 killar som visat intresse att hjälpa P06 i deras beachhandbollsturnering. Vi kommer på måndagens träning att lotta ut 2 killar som skall gå in i ett av P06 lag. Redan på onsdag kl 17 så börjar de träna dubbelt med dessa killar.
Alltså 2 st av kommande: Erik G, Felix P, Filip L, Hannes O, Olle E, Sixten Ö och Valle S. 
Trevlig fortsatt midsommarhelg!

/Tränarna
Målvaktsträning med Dan Beutler!
2018-06-18 09:47

Hej alla glada Handbollsföräldrar!


Torsdagen den 28 juni kl 16.00 - 17.00 är det målvaktsträning i Sånnahallen för de killar som anmält sitt intresse för detta!

Följande killar har anmält sig:

Anton W

Arvid I

Arvid T

Filip L

Jack B

Love B

Valle S


Martin E kommer att finnas på plats och vara med killarna hela tiden. Mycket viktigt att man kommer nu då vi fått dit Dan en kväll mitt i semestertider!

Ha de gott!


/Tränarna

All info inför Lundaspelen Summer!!
2018-06-10 19:48

Hej alla glada handbollsföräldrar!


Vilken handbollsvecka vi har framför oss....


Måndag 11/6

Hemlig gäst på träningen!


Onsdag 13/6

Avgörande VM - kvalmatch mellan Sverige och Nederländerna i Arenan!


Lördag 16/6

Lundaspelen Summer 2018

Följande killar har anmält sitt intresse för denna endagsturnering i Lund och kommer att spela 3 matcher vardera! Inget slutspel!

Albin S, Alex S, Alfons F, Arvid I, Aston F, Emil M, Erik G, Felix P, Filip L, Hannes O, Herman H, Jack B, Love B, Max J, Melvin E, Mikel M, Niklas J, Oskar N, Philip H, Sixten Ö, Valle S, Viktor J, Vilgot A, Wille A, Vilmer G och Vincent B.


Lagen meddelas på plats, Samling: Klostergårdens Idrottsplats, Lund Plan 3. Uppvärmningen börjar kl 08:20!


Turneringen spelas utomhus på gräs alt, konstgräs. Fotbollsskor som ej har skruvdobbar är tillåtna. Vid torrt underlag rekommenderar vi vanliga idrottsskor som killarna brukar ha då vi spelar inomhus. Tänker man spela i fotbollsskor, ta med vanliga också ifall man får ont i fötterna!!


Bra att veta:

Spelplats:         Klostergårdens Idrottsplats (korpplanerna, ca 2-300 m söder om Arenan, Lund)

Bilparkering:    Finns det i P Huset Arena Park (ca en promenad på 6-7 min från handbollsplanerna)

Kiosk:                 En kiosk med kaffe, bullar, godis, läsk, grillat, mm, mm finns på menyn.

Hoppborg:       På området kommer vi att ha igång ett Klättertorn och en Hoppborg som är gratis för deltagarna och anhöriga

Omkl.rum:       Finns i en liten omfattning vid Handbollsplanerna, men kom gärna ombytta! De vanliga matchkläderna gäller!


Räkna med att vara i Lund  med matcher mellan klockan 9.00 och 13.30. Exakt spelschema är ej klart då vi i Åhus Handboll hade synpunkter på det första utskicket ifrån Lundaspelen....se info nedan...


I slutet på den gångna veckan fick vi tränare ut spelschemat för denna dag, till vår stora besvikelse så kunde vi då konstatera att endast 6 lag i vår åldersklass var anmälda! Åhus handboll 3 lag och Lugi Handboll 3 lag. I de spelschema som då var gjort kunde man läsa att alla lagen skulle spela 4 matcher var vilket innebar att vi i Åhus handboll skulle spela x antal matcher mot varandra, vilket vi inte var särskilt sugna på!

Efter samtal med tävlingsledare och tränare i Lugi är det nu bestämt följande:

¤ Alla Åhus lagen spelar 3 matcher istället för 4 som det var tänk från början.

¤ Alla Åhus lagen möter Lugi 1, Lugi 2 och Lugi 3 och inte varandra!

¤ Alla matcherna spelas nu i 2¤15 minuter istället för 2¤10 som var tanken ifrån början!

¤ Alla killarna får alltså spela 90 minuter handboll fördelade på 3 matcher istället för 80 minuter handboll fördelat på 4 matcher!

Vi tränare är trots allt nöjda med ändringarna och nu blir det så bra som det kan efter förutsättningarna.....

Självklart åker man på cup för att få möta lite olika lag som man normalt sätt inte möter så ofta.....förhoppningsvis så kommer killarna vara nöjda efter denna dag även fast det är Lugi som står för motståndet hela dagen!


Nu har besvikelsen över antalet anmälda lag lagt sig och vi tränare ser fram emot en härlig lördag tillsammans med er föräldrar och era duktiga handbollskillar i Lund!


Vi ses


/Tränarna

 
All info inför Onsdagens VM kval i Kristianstads Arena
2018-06-06 15:32

Hej alla glada handbollsföräldrar!


Till er 32 killar som har bokat biljett till Onsdagens VM kvalmatch(13/6) mellan Sverige och Nederländerna kl 19:15 i Kristianstads Arena gäller följande:


Vi tränare har valt att gå på denna match med våra killar som en liten "avslutningsaktivitet" för den gångna säsongen och har använt de aktivitetspengar som varje lag får sig tilldelat varje år, så därför är era barns biljetter till denna match redan betalda!

Verkligen kul att så många kunde följa med!


Ni föräldrar ansvarar för transport till och ifrån Kristianstads Arena. Samling utanför Arenan kl 18:30. Direkt efter matchen möter ni föräldrar upp era barn igen utanför Arenan på samma plats som vi samlades innan match. Matchen börjar 19.15!


Vi tränare ser gärna att era barn klär sig i antingen gul/blått! eller att man väljer att ha den blå Matchtröjan(Åhus Handboll) som vi har då vi spelar match på sig denna kväll! För ovanlighetens skull i denna Arena så passar det kanske inte lika bra med orangea kläder då Nederländerna brukar vara just orangea!


Givetvis får killarna ha med sig en liten "peng" om man vill handla i kiosken.


Vi tränare tycker att det känns mycket roligt att kunna "bjuda" era barn på den avgörande VM kvalmatchen och förhoppningsvis blir Sverige klara för Handbolls VM 2019 denna kväll, ett VM som i januari kommer att spelas i Danmark/Tyskland!


Med förhoppning om en trevlig kväll!


/Tränarna

Idag...träning som vanligt!
2018-06-06 09:23

Hej alla glada handbollsföräldrar!


Idag firar vi Sveriges nationaldag genom att träna som vanligt i sanden vid Sånnahallen mellan kl 18.00 - 19.00. Så alla som kan och vill är hjärtligt välkomna.


/ Tränarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åhus Handboll, 10/06 22:31 
Åhus Handboll, 06/06 22:18 
Åhus Handboll, 04/06 21:38 
Åhus Handboll, 28/04 07:35 
Åhus Handboll, 22/04 19:50 
Åhus Handboll, 22/04 11:45 
 
Sponsorer
Sociala medier