SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Pojkar -12 (P8)
Viktig info, Angående träning för våra handbollskillar födda 2012
2021-01-26 12:19

Hej alla handbollsföräldrar


De nya direktiven öppnar nu upp för träning inomhus och det är from denna vecka ok för vår åldersgrupp att börja med handbollsträning igen.


Vi kommer endast att träna söndagar mellan 09.00 och 10.15 i A-hallen. Vi väljer i nuläget att INTE träna onsdagar eftersom vi inte vill blanda två åldersgrupper under samma träningstillfälle. Ingång via huvudentrén. Inga föräldrar följer med in för att lämna eller kommer in för att hämta utan ni föräldrar lämnar och hämtar era barn utanför hallen. Inga föräldrar får alltså vistas i hallen i samband med träning. Spelare och ledare som har tränat ska lämna hallen så snart som möjligtDet är träning i 8 grupper som gäller(killarna kommer att träna i samma grupp under hela träningstillfället) men mer än en 8 grupp funkar att ha i träning samtidigt bara man klarar av att sprida ut grupperna.


Inga matcher är aktuella i nuläget i Skåne.


Första träningstillfället är Söndagen den 31/1! Fortsatt gäller samma regler som tidigare för att minska smitta. 

  • ha egna vattenflaskor
  • stanna hemma vid sjukdom
  • Alla byter om och duschar hemma


Vid frågor, hör av er till oss tränare!


Ha de gott


/Tränarna

 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Klädsponsorer
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten