Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Viktig Info!
2019-03-05 10:38

Hej alla handbollsföräldrar!


Vi tränare vill börja med att tacka för en härlig söndagsförmiddag i Löddeköpinge. Kul att se våra killars utveckling och vilka framsteg de gjort bara sedan förra gången det var match! Härligt att så många killar och föräldrar valde att vara på plats trots tidig söndagsmorgon!


Vi tränar på som vanligt under mars månad och sista träningstillfälle för denna säsong blir Lördagen den 13 april. Vi arbetar på att göra detta tillfälle lite "extra"....återkommer så fort alla detaljer är klara!


Alla som har betalt medlems och träningsavgift ska ha fått en kallelse(för några veckor sedan) till sommarens "Åhus Beachhandboll". Denna kallelse kan man svara på tom Lördag kl 17.00. Viktigt att man svarar i denna kallelse om ert barn tänker deltaga. Vi anmäler sedan antal lag beroende på hur många killar som ska vara med. Vi vill att killarna ska få spela så mycket som möjligt så därför kan vi inte anmäla några killar efter då vi anmält lag då vi riskerar att ha alldeles för många avbytare! Så vill man vara med så in och anmäl nu!


Det har även idag kommit ut en kallelse till killarnas sista matchtillfälle för säsongen....in och svara även på denna kallelse!


Ha de gott


/Tränarna

 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten