SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Flickor -10 (F10)
Sammanfattning föräldramöte
2020-09-13
Föräldramöte Flickor -10 2020-09-05

Filosofi för laget

Vi utgår från Blå spåret som finns på hemsidan.

 • Läs gärna det som gäller för ledare, spelare och föräldrar. 
 • Har ni synpunkter på hur vi ledare använder blå spåret? Prata gärna med oss.
 • Klubben har två ungdomskonsulenter i Victor N och Stanley C. Dessa vill vi gärna nyttja i vårt lag för att få lite ny inspiration och kunskap.

 

Kommunikationsvägar

Kallelser till matcher kommer som vanligt via e-post.

Tidigare SMS-grupp har visat sig lite instabil framförallt administration vid nya spelare.

Vi har skapat en Whatsapp-grupp. Det är utmejlat hur man lägger till sig i gruppen. Om ni inte har fått detta utskick så kontakta Fredrik så hjälper han er.

 

Träningar

 • Tisdagar 17:15-18:30 B-hall
 • Lördagar 9:00-10:30 B-hall
 • Kod 1111 för att komma in.
 • Ida är i Spanien men vi övriga ledare är kvar. Vi är fyra ledare men tar gärna emot hjälp på träningarna. Ni föräldrar som är på träningen får gärna komma ombytta och stötta ledarna på träningen. Givetvis lägger vi upp och leder träningen men ni får gärna vara med som en extra vuxen. 
Matcher

 • 2 lag anmälda i lokal serie. I nuläget har vi ca 20 spelare. Vi hoppas och tror att era tjejer har möjlighet att prioritera matcherna så vi kan fortsätta med två lag.
 • Matchprogram finns i SportAdmin. Via appen ”Sportadmin Medlem” kan ni lämna förhandsbesked till både på träning och match. Klicka på kalendern och klicka sedan på den aktivitet ni önskar meddela om.
 • Vi börjar med samling på VC inför bortamatcher. Allt för att skapa möjligheter till samåkning.

 

Varulotter 

Förmodligen liknande upplägg som vid tidigare år. Då var det utdelning av lotterna strax innan jul med dragning i januari.

o Ansvarig för utlämning Eva/Katariina (Klaras och Hildas mammor)

 

Kiosk

Som tidigare behövs det hjälp med att bemanna en gång på hösten och en gång på våren. Åhus Handboll har herr och damlagsmatcher och diskussioner förs att vi som föräldrar hjälper till med golvtork och liknande i smabnd med dessa matcher som infaller på vår vecka.

o  Ansvarig för kioskschema: Camilla (Lykke S mamma)

 

Funktionär

 • Vi behöver tidtagare samt någon som hjälper till att ställa fram bänkar etc vid våra hemmamatcher. Vi tänker att de som ändå är i hallen och tittar på kan ställa upp med detta.
Covid-19

Kom nya riktlinjer från Svenska handbollsförbundet 4/9.

Utifrån dessa kommer det finnas möjligheter till någon form av publik. Allt är inte helt klart hur detta praktiskt ska lösas men det kommer inför säsongen.

 

Givetvis gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer:

 • Tvätta händer inför träning och efter
 • Stanna hemma om symtom – Uppvisar man symtom så får man gå hem från träningen.

Cuper

Vi diskuterade deltagande i cuper. I nuläget nöjer vi oss med beachhandbollen. 

Vi ska även se om det finns andra lokala cuper som vi skulle kunna delta i.


Föräldrainsatser i laget och klubben
Ekonomi

Diskussion om försäljning för att ex sponsra cuper. Vi väljer att avvakta till framtiden om vi har ett tydligt mål ex turnering.

Trivselgrupp

I nuläget behöver vi fler intresserade som kan hjälpa till och ordna aktiviteter utanför planen. Kamilla (Annies J mamma) hjälper gärna till. Vi ledare hade tankar på att ha några aktiviteter per säsong utanför handbollsplanen för att stärka gruppen. Om det är någon mer som kan hjälpa till att anordna detta så kontakta ledarna.


Klubbinsatser

Klubben drivs av ideella krafter. Vi är över 500 spelare och ledare i Åhus Handboll. Men det behövs fler krafter för att skapa bättre förutsättningar för våra killar. 

Eventteam

Herrarnas A-lag har glädjande fått sällskap av ett damlag. Så återigen har Åhus Handboll ett representationslag på både herr och damsidan. I och med detta har vi två lag som behöver kringarrangemang i form av speaker/DJ, utse matchens lirare, lottförsäljning på match mm. Har du möjlighet att hjälpa till? Kontakta styrelsen.

Sponsorer

Vi är en stor förening och vi har alltid behov av stöd från våra samarbetspartners. Det finns möjlighet att sponsra allt från 1995kr till valfritt belopp. Så har du ett företag eller är anställd på ett företag och vill göra det möjligt för 420 ungdomar att spela handboll? 

Kontakta:

·  marknad@ahushandboll.comLedarna F-10 

/gm Fredrik

 


Nyhetsarkiv
Säsongstart 2020/212020-08-18 21:12
Säsongsstart 2019/202019-08-22 21:59
Utlämning varulotter2018-12-14 21:44
Uppehåll sportlov2018-02-10 22:34
Träningsstart 13/12018-01-10 22:17
Profil-/träningskläder2017-09-24 13:26
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Klädsponsorer
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten