Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Flickor 9 (2010)
Sammanfattning av föräldramöte
2019-09-08 22:00
Vi har samma ledare som förra året. Ida, Vilma, Linda, Johan, Patrik och Fredrik.

Blå spåret

Ledarna informerade om Åhus Handbolls Blå Spåret.

Läs gärna sidorna om vad som förväntas av ledare, spelare och föräldrar.

Har ni synpunkter på vårt ledarskap? Låt oss gärna höra det så vi kan förbättra oss.

 

Träning
  • Tisdagar 17:15-18:30 B-hallen. Samling i hallen 17:15.
  • Söndagar 9:45-11:00 B-hallen. Samling i glasburen 09:45 för genomgång av träning och närvaro. Halltiden börjar 10:00. 

Vi gör sista träningen innan jul den 17/12 och startar igen 5/1. På höstlov och sportlov kör vi för de som kan om bara någon ledare är hemma. Mer information i anslutning till loven.

 

Matcher

Vi chansade och anmälde tre lag i år. Vi är 21 tjejer men har redan fått ett par till som provat på med handboll (Kul!). Tre lag gör att vi behöver så många spelare som möjligt varje spelhelg. Matcherna finns utlagda på vårt lags sida i kalendern. Så det finns möjlighet att redan nu synka era helger utifrån matchschemat ;)


Vi bestämde att vi samlas ca 15 minuter tidigare vid matcher än vi gjorde förra säsongen. Detta för att vi ska kunna byta om tillsammans och öka vår lagsammanhållning. Vi kommer även att byta om och duscha gemensamt efter matcherna. Syftet är att bygga ihop en ökad lagkänsla där vi kanske kan bygga lite nya broar mellan skolor/klasser/orter.

Matchkläder fungerar som tidigare. Ett matchställ per tjej som lämnas in efter säsongen. Vi får dessa inför den första matchen.

 

Informationskanaler
Lag hemsida

Vi lägger information på vårt lags hemsida. Genom detta får ni ett mejl med en länk till en nyhet. Genom att klicka på länken når ni direkt till nyheten på vårt lags sida.

 

Kallelser 
Vid matcher skickas kallelse via via mejl. Vi är tacksamma om ni svarar på kallelserna i tid. Detta sparar oss dubbelarbete.

 

App

Sportadmin Medlem är den app som ni kan få all information i. Nyheter från vårt lag, utskick och aktiviteter. Ni kan även ändra kontaktuppgifter för ert barn. Ex om ni vill lägga till en mejladress till.

 

SMS-grupp

Vi har en SMS-grupp i laget. Denna kan användas för kommunikation i laget. Vi ledare kommer använda den om vi snabbt vill nå ut med information. När man skickar SMS i gruppen går det till alla som är tillagda.

 

Ansvarsområde i laget
Kiosk

Camilla S (Lykke) skickar ut kioskschema. Vi har ansvar för vecka 48 och 12.

Var och en som får pass ansvarar för att byta om man inte kan.

Information om vilka arbetsuppgifter som ska göras finns här.

 

Lotter

I medlemskapet ingår att sälja lotter. Det är 25 varulotter som brukar komma innan jul.

Eva (Klara) och Katariina (Hilda) tar hand om utlämning och redovisning av lotter till klubben. Lotterna betalas vid uthämtning. Mer information kommer när det närmar sig.

 

Trivselgrupp

Vi skapade en trivselgrupp som ansvarar för någon aktivitet utanför planen per termin. Vi tänker oss enklare men roliga gruppaktiviteter ex bowling, filmkväll, pizzakväll etc.

Benny (Hilda), Eva (Klara) mamma och Kristina (Livia) ordnar detta. Finns det fler som vill hjälpa till så är de välkomna att kontakta någon av ovan.

Redan direkt efter mötet kom gruppen fram till att anordna bowling med mat. Så den 22 september kl 16-18 kör vi bowling med hamburgare. Separat kallelse till detta kommer.

 

Cuper

I nuläget har vi valt att avvakta med cuper denna säsong. En av anledningarna är att våra sammandrag är som minicuper. En annan är att det inte finns så många endagarscuper i närområdet. Vi kommer givetvis spela beachhandboll till sommaren. Intresseanmälan kommer i december.

Det är möjligt att det under våren finns någon endagscup i närområdet som vi väljer att vara med på. I så fall kommer det information om detta då.


Kontakt

Kontaktuppgifter till ledarna finns här.

 

Vi ser fram emot ännu en fantastisk säsong med många roliga minnen.


Ledarna flickor 9 (2010)

 

 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten