SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Pojkar 2007/08 (PA)
Kristianstads Arena Cup Pojkar 06
 
Tid:lör 27 oktober, 08:30 - sön 28 oktober, 18:00
Plats:Kristianstad
Samling: Kristianstad
Aktivitetsinfo:Hej
Läs igenom hela detta meddelandet innan ni svarar på kallelsen! Tanken var att ett par killar utav våra 07:or skulle spela Arena Cup med både pojkar 06 och pojkar 07. Vi blev lovade utav IFK att de skulle göra detta praktiskt möjligt genom ett bra spelschema! IFK har istället lagt spelschema så att detta är omöjligt! Vi i pojkar 07 klarar oss antalsmässigt att "låna" ut 2 killar till pojkar 06! Men detta gör att då kan man inte spela arena cup med sitt ordinarie lag dvs pojkar07!
Vi har meddelat pojkar 06 att vi tror att intresset kommer att vara svagt att spela med pojkar 06 i en cup på bekostnad utav att man inte kan spela cup med sina kompisar ifrån laget men lovade samtidigt tränarna i pojkar 06 att ställa frågan! Man ska även vara medveten om att flertalet matcher i pojkar 06 är i flera olika hallar under dagarna två!

<< Tillbaka

 
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten