SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS HANDBOLL
- mer än bara handboll -
Åhus Handboll
vs
Åhus Handbollvs

  INFORMATION

Matchstart:sön 27 januari, 14:20
Plats:Sånnahallen A-hall
Samling: Sånnahallen
Aktivitetsinfo: Hej alla handbollsföräldrar!
Tiden går och era killar som tränar handboll har nu blivit så stora att de kommer att bli erbjudna att deltaga i vårens tre olika matchsammandrag. Vid varje matchsammandrag träffas Åhus Handboll med flera andra klubbar på samma ställe och då får alla lag  spela 3 matcher vardera.
Vi tränare har anmält 3 lag för våra handbollskillar som är födda 2011/2012 till vårens matcher. Minihandboll är det vi kommer att spela och matchtiden är 2¤10 minuter och vi spelar på liten plan. Vårens datum för de tre matchsamandragen är Söndagen den 27/1, söndagen den 3/3 och söndagen den 31/3. Vi tränare har full förståelse om inte alla killar känner sig redo för att spela match och att man i nuläget endast vill träna, detta är givetvis helt ok. Denna kallelse/intresseanmälan gäller ENDAST för spel söndagen den 27/1 och då är det matchsammandrag i Åhus. Intresseanmälan till övriga sammandrag kommer senare. Ni föräldrar som anser att ert barn är redo för att spela match söndagen den 27/1 anmäler ert barn i denna kallelse! De som anmäler sig kommer att behöva vara på plats i Sånnahallen Söndagen den 27/1 från kl 14.20 till ca kl 16.45. Tänk på att det är ni föräldrar som ansvarar för ert barn mellan matcherna så ni kommer också att behöva vara på plats eller ha någon annan som ansvarar för ert barn då det inte är match! De killar som anmäler sig till spel söndagen den 27/1 kommer att fördelas upp i 3 olika lag och genom detta få spela 3 matcher var. Åhus möter aldrig ett annat Åhus lag. Vid frågor, ring Martin Johansson(Svantes pappa) 0735051739.
Ha de gott
/Tränarna

<< Tillbaka

 
 
BLUE Exclusive
BLUE Member
Barn & ungdomssponsor
Klädsponsorer
1995 klubben
Facebook
Stöd Åhus Handboll via gräsroten